Workshopruimtes met een huiskamergevoel

in Utrecht

Als jij een workshop, training of vergadering organiseert en hiervoor een sfeervolle ruimte zoekt, ben je bij Praktijk Brasa aan het juiste adres. In onze therapiepraktijk hebben wij 6 ruimtes huiselijk ingericht. 


De ruimtes kunnen worden gebruikt voor het geven van bijvoorbeeld coaching, therapie, trainingen, workshops, vergaderingen en bijeenkomsten met (kleine) groepen.

Onze ruimtes

Trainingsruimte

workshopruimte huren
€250
per dag (ex BTW)
Ook losse uren of dagdelen zijn mogelijk

Coachruimte

therapieruimte utrecht
€75
per dagdeel (ex BTW)
Een hele dag: €100 (ex BTW)

Vergaderruimte

€75
per dagdeel (ex BTW)
Een hele dag: €100 (ex BTW)

Trainingsruimte

De ruimte met een huiskamergevoel

''Ik heb echt genoten de afgelopen keer bij jou. Voelt goed en geeft fysiek ook zo veel ruimte'', zei Monique toen ze laatst haar opleidingsdag voor systemisch werken bij ons had gehouden. 


Onze trainingsruimte is te gebruiken voor vergaderingen, bijeenkomsten met (kleine) groepen, workshops en trainingen. De ruimte is voorzien van een tafel met 8 stoelen, een TV scherm met HDMI ingang, 2 grote fauteuils, een 4-zits bank en een 3-zits bank. Ook staan er nog twee losse stoelen om er eventueel aan de tafel bij te schuiven, zodat er 10 personen kunnen zitten. Andere opstellingen zijn bespreekbaar.


Voorzieningen:

- WiFi

- TV Scherm met HDMI + micro HDMI kabel

- Flap over 

- Koffie en thee

- Karaf water

- Servies

- Mini bar (tegen betaling)

- Airconditioning


De ruimte is ongeveer 50m2 (10 bij 5 meter). 

Er kan lunch worden geregeld. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

In het weekend geldt een toeslag van €50.

Coachruimte

Spreekruimtes met warmte

''Wat een fijne plek'', is één van de eerste dingen die cliënten zeggen als ze onze spreekruimtes binnen lopen. We hebben twee spreekruimtes die ingericht zijn voor therapie, coaching of andere vormen van gesprekken.


De linker ruimte heeft een bank met fauteuil en is ingericht met warme, aardse kleuren. Bos groen, oker geel en een kurkwand. Er zijn rondom ramen, waardoor er veel daglicht is. Ook staat er een tafel met 4 stoelen. De ruimte is ongeveer 22m2.


De rechter ruimte is lichter ingericht, waarbij gebruik is gemaakt van wit, beige en zacht blauw. Door de grote ramen is er veel licht inval. Er staan twee fauteuils bij het raam en er is een ronde tafel met 3 stoelen. Er zijn nog drie extra stoelen bij aan te schuiven. De ruimte is ongeveer 28m2 en voorzien van airconditioning.

Vergaderruimte

Vergaderen in rust

'De vergaderruimte ligt aan de achterkant van ons pand en heeft een deur naar buiten, waar een picknicktafel te vinden is. Door de grote ramen valt er veel licht naar binnen. 


De ruimte is voorzien van een flap-over en whiteboard. Er staat een ovalen tafel met zes stoelen. De ruimte is ongeveer 28m2.

Wat mensen zeggen die bij ons zijn geweest

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het voelt luchtig en open

‘De trainingsruimte van Brasa is liefdevol en in warme kleuren ingericht waardoor je je direct thuis voelt. Het voelt luchtig en open en daardoor is het ook makkelijker voor mensen om hun hart te openen… want zo binnen, zo buiten! Als je er één keer bent geweest, ben je verkocht en wil je er weer naar terug. Zo is het in ieder geval bij mij gegaan. Dankjewel Marlon, voor het ter beschikking stellen van jullie mooie plek.’ 


Monique van der Weijden

GOmotions


(Monique geeft vanaf heden haar training ''Systemisch werken in beeld en praktijk'' bij Praktijk Brasa)

GoMotions
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het voelt als een huiskamer

Pas geleden mocht ik een training geven op deze fijne locatie.

 

Het is een grote ruimte, maar voelt als een huiskamer. Het is slim ingericht zodat deze ruimte voor meerdere doeleinden is te gebruiken.

 

Ik kan het anderen zeker aanraden en zal het zelf zeker vaker gaan gebruiken.


Debbie Boekhout

D2be

Ms. Nameless
Add Your Stars